St Louis Blues - Boston Bruins

Goalies: Allen (confirmed) vs Rask (probable)

St Louis Blues fortsätter med sitt maskineri hemma i Scottrade Center. Laget slog Dallas Stars senast i en jämn match med 4-3 och utökade sitt homerecord till 16-4-4. Matchen mot Stars fick man jobba hårt i där man trots ledning tappade till ett 1-2 underläge innan stekheta Tarasenko kunde kvittera. I andra perioden svarade Stars två gånger och matchen stod 3-3 inför tredje. Väl där var det Patrik Berglund som satte avgörande 4-3 efter en läcker styrning. Berglund är också stekhet med 6 mål på sina 10 senaste matcher.

Boston Bruins gnetar på ligger för tillfället på andraplats i Atlantic Division efter Montreal. På bortais fortsätter man att spela bra, men man föll med 4-3 efter övertid mot Carolina Hurricanes senast. En väldigt intressant match där man vilade Rask och spelade McIntyre. Utan Rask brukar de betyda förlust för Bruins och så blev även fallet den här gången.

Som sagt ligger Bruins styrka i bortaspelet men frågan är om man kommer orka rå på tunga Blues? Detta är lagens sista möte den här säsongen där Blues vann i Boston med 4-2. Tror båda lagen har väldig bra chans att göra minst 2 mål var i natt och då tycker jag vi har en bra lina på Ö/U 5.0 mål.

Jag kommer därför testa spel på Ö5.0 mål då jag som sagt tror de kommer krävas minst 3 mål för vinst i natt.

Nattens spel blir alltså


St Louis Blues - Boston Bruins Ö5.0 mål @ 1.83 hos bet365

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip