St Louis Blues - Chicago Blackhawks

Goalies: Allen (confirmed) vs Darling (confirmed)

St Louis Blues ångar på och är 6-3-1 senaste 10 matcherna. På hemmais är man solida och man slog New Jersey Devils med klara 5-2 senast. Detta i en match som man efter en tveksam inledning lyckades vända på från 0-2. Tarasenko hade en väldigt fin match med 1+2.

Chicago Blackhawks har jag hyllat ett ex antal gånger i år redan. Trots att Corey Crawford är skadad levererar man och laget har nu 3 raka segrar efter att man gjorde en stark comeback mot Islanders senast. Hawks började matchen segt då Islanders utnyttjade matchen första två målchanser. Alltså redan efter 3.48 låg man under med 2-0 men då Hawks är ett rutinerat gäng med kvalitativa spelare drabbades man inte av någon panik. Laget vände underläget och vann tillslut med 5-4 efter att Richard Panik stått för avgörande 5-4 i tredje perioden.

Som jag sagt många gånger förut så är detta ett divisionsmöte mellan två rivaler som kan varandra innan och utan. Ni som följt mig ett tag vet att det alltid spelas på underdogen i denna matchup om vi får odds över 2.20. Nu får vi det i natt igen och jag blundar inte.

Nattens spel blir alltså


Chicago Blackhawks ML @ 2.30 med 3/7 units hos bet365 .

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip