St Louis Blues - Boston Bruins

Game 4 i natt när Boston Bruins återtagit kommandot i matchserien efter att totalt kört över St Louis Blues i Game 3. Ett viktigt läge i matchserien för Blues del som enligt mig mer eller mindre måste vinna i natt för att ha chans att vinna denna matchserie.

Efter de två första matcherna i årets Stanley Cup final så tycker jag verkligen St Louis Blues varit det aningen bättre laget. Man lyckades med sin gameplan och hade ett bra läget redan i Game 1, men man fick tillslut utdelning i Game 2 där man alltså vann efter OT. Senast hade vi alltså Game 3 på St Louis hemmais Enterprise Center och Blues hade också ett bra läge på förhand att ta ledningen i matchserien. Men istället fick vi se ett revanschsuget Boston Bruins som totalt krossade ett Blues som gjorde på tok för mycket misstag. Matchen började i en ren mardröm på ett sätt som skulle visa sig bli helt avgörande i matchen, dvs utvisningar. St Louis tog på tok för många utvisningar vilket kostade laget en ärlig chans i matchen. Bruins som hela säsongen varit stekhet i PP visade varför och Patrice Bergeron blev huvudfiguren med sina 1+2 där samtliga poäng kom i PP. En mardröms period I första gav Bruins en 3-0 ledning som man sedan aldrig släppte taget om och man vann tillslut med hela 7-2.

I natt är det alltså lite do or die för Blues del då ett 1-3 underläge med 2 bortamatcher kvar är för tungt för att vända som underdog. Blues har ändå spelat ok i hela matchserien och man förlorade enligt mig senast pga av misstag. Något som varit ovanligt hela slutspelet för Blues del. Jag tänker därför att Blues bör gått igenom senaste matchen ordentligt och pratat igenom detaljer som inte får göras om till nattens match. Mycket handlar om att vara samlad trupp i försvarsspelet och jag tror därför nattens match kommer bli mer avvaktande för organiserad för Blues del.

Jag kommer därför spela

Match: St Louis Blues - Boston Bruins
Spel: Under 5,5 mål
Odds: 1.72
Insats: 3/7u
Bolag: SpeedyBet eller Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip