St Louis Blues - Boston Bruins

Goalies: Binnington (probable) vs Rask (probable)

Game 6 I natt och det kan bli den sista för säsongen då vi har ett lag som kan ta hem Stanley Cup vid vinst. St Louis Blues har skaffat sig matchboll efter att ha vunnit en riktigt tajt match i Game 5 på bortais och har nu alla möjligheter i världen att vinna!

Årets Stanley Cup final har varit helt otroligt jämn mellan två lag som haft riktigt fina säsonger bakom sig. Boston Bruins gick in i finalen som favoriter, men har fått jobba otroligt hårt mot detta organiserade Blues. Det var endast i Game 3 som Blues tappade spelet aningen men i övrigt så tycker jag faktiskt Blues varit det bättre laget. Senast så hade vi ett dödläge i matchserien då 2-2 stor på tavlan och det var Bruins som hade hemmaisfördel. Jag trodde att Bruins skulle ta med sig ett bra resultat och visa styrka i Game 5, men istället så var det Blues som stal showen då man vann med 2-1 i en jämn match. Boston spelade enkelt och sköt för första gången bra med skott men Binnington var stabil vilket han varit hela säsongen. Efter en mållös första period så satte Blues både 1-0 och 2-0 innan Bruins fick in reduceringen med cirka 7 minuter kvar. Bruins gjorde en push mot slutet men Binnington och Blues stod pall och nu har man alltså två matchbollar på sig.

Som jag sa senast också så tror jag att Game 5 blev avgörande för utgången av denna Stanley Cup final. Blues har varit stabila och nu har på hemmais chans att ta hem sin första Stanley Cup sedan 1970. Detta kan man alltså göra inför sina hemmafans och jag tror helt enkelt inte det är en chans man kommer missa. Jag kommer därför backa hemmalaget och nattens spel blir

Match: St Louis Blues - Boston Bruins
Spel: 1 money line
Odds: 1.84
Insats: 3/7u
Bolag: 888sport , Unibet , LeoVegas
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip