Goalies: Johnson (confirmed) vs Darling (probable)

St Louis Blues har inte fått spelet och resultaten att stämma denna säsong och i natt så ställs man mot ett Carolina Hurricanes på hemmais som haft aningen måltorka på slutet.

St Louis Blues har som sagt inte alls levererat de resultat man velat och förväntat sig inför säsongen. Man har på papperet ett bra lag som ska vara med om topp 3 i central division men man har inte alls levt upp till förväntningarna. Laget är bara 4-4-2 denna säsong och senast föll man stort mot divisionsrivalerna Minnesota Wild med 1-5. En match man inte alls kom upp i nivå och åts upp från första sekund i matchen. Wild vann skotten med sjuka 45-16 vilket är under all kritik för Blues del.

Carolina Hurricanes är ett lag som kvaliteten kommit ikapp lagets aningen överskattning i början av säsongen. Många höll Canes som ett fantastisk bra lag, och jag håller absolut med om att de spelade bra i början. Dock var jag redan tidigt tydlig med att laget har stora brister, inte minst defensivt som gör att man förlorar matcher. Canes skjuter klart mest i ligan och studerar man corsi så ser man ofta att de dominerar matchbilden. Dock så luras man lätt då Canes avlossar mycket enkla puckar mot mål de deras spelfilisofi är väldigt enkel. Puck in på mål och jobba returer. När inte studsarna går med Canes så har man inte lika vass offensiv och det har märkts på slutet då man förlorat många matcher. Senast blev man nollade mot Vegas Golden Knights på bortais och laget kasserade därmed in 4e raka förlusten.

I natt tycker jag vi har två lag som är i liknade situation där Blues är det bättre laget, men inte fått spelet att stämma. Canes har tappat sitt självförtroende man hade i början i säsongen vilket påverkar målproduktionen. Jag ser att de flesta bolag lyft fram detta Canes som små favoriter på bortais mot ett bättre lag vilket jag finner väldigt fel. Blues ska vara favoriter här till 1.80 och då tycker jag 1.90-2.00 på Blues är bra. Med Fabbri tillbaka i laget som Blues haft från början av november så har man två riktigt bra linor och nu är det dags för laget att prestera. Man får inte bättre läge än detta då man möter ett Canes med defensiva problem som dessutom har tappat sitt självförtroende man hade i början av säsongen.

Jag tycker som sagt moneyline på Blues funkar men som vanligt tar jag raka vinsten till 2.50. Nattens spel blir därför

Match: St Louis Blues - Carolina Hurricanes
Spel: 1
Odds: 2.50
Insats: 3/7u
Bolag: 888sport , LeoVegas , Unibet
Spelstopp: 02:00


Update kl 18.21: Har fått uppgifter om att Brayden Schenn missar nattens match för Blues vilket är hans första sen han kom till klubben. Var inget man kunde veta, och självklart försämrar det detta spel en aning.

För fler spel

Twitter: @bethockeystick
Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip