Ett revanschsuget St Louis tar sig an Chicago natten till söndag hemma i Enterprise Center, och här ska segermöjligheterna vara riktigt goda.

St Louis kommer närmast från en tung förlust mot NJ Devils där siffrorna skrevs till 4-7. Trots en 3-2 ledning inför den sista perioden så tappar man till 3-5, och efter en sen reducering så gör gästerna de två sista målen i öppen kasse.
Trots två raka hemmaförluster så trivs man bra på hemmais där man vunnit 17/25 matcher under säsongen, och det är bara Colorado som har bättre facit på hemmaplan i conferencen.

Laget håller en riktigt hög nivå med spelare som Buchnevich, Kyrou, Schenn, Tarasenko och O’Reilly. Truppläget är även bra då bara Perunovich förväntas missa matchen, och man bör vara starkare än gästerna.

Chicago ligger på en fjortondeplats i conferencen och bakom sig har man bara Seattle och Arizona, så säsongen har inte varit någon höjdare även om man förväntades sluta i den nedre delen.
Nu senast tog man en skön seger mot Edmonton med 1-4 där Fleury räddade 40/41 skott, och han banade väg för segern.
Trots segern så har man bara vunnit två av de nio senaste matcherna, så formen är knappast helt på topp, vilket den lär behöva vara när man ställs mot riktigt tufft motstånd.

DeBrincat, Kane, Strome och Toews är några av spelarna som finns i laget, så det finns några intressanta namn. Truppen är dock svag överlag och man ser även här ut att få klara sig utan Toews, vilket är ett tungt avbräck.
Utöver honom så förväntas Johnson, Stillman, Johnson, Lankinen och Khaira missa matchen, så det finns en del bekymmer i laget, och här bör man få svårt att vinna matchen.

St Louis är det klart bättre laget i matchen och då man även har fördel av hemmaplan samt har ett bättre skadeläge så bör segerchanserna vara goda, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Binnington (Unconfirmed) - Fleury (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip