NHL inatt där regerande mästarna St Louis gästas av Colorado som visat upp bra form hittills, och jag tror gästerna kniper minst en poäng.

St Louis kommer in i denna match med fyra raka förluster. Senast blev det förlust med 2-5 mot Montreal på hemmaplan efter att man förlorat mellanperioden med 0-3.
Man förväntar sig mer av mästarna som bara vunnit 3/8 matcher.
Målvaktsspelet har inte heller kommit upp i fjolårets nivå och man har släppt in 29 mål på åtta matcher, och detta måste upp för att man ska kunna slå ett offensivt vasst Colorado.

Colorado fortsätter att spela bra i inledningen och har endast en förlust av de åtta matcher man spelat. Den kom mot Penguins på förlängning efter att Landeskog missat att rensa en puck framför mål.
Senast vann man med fina 2-6 borta mot Tampa Bay trots att man förlorade skotten med 46-24. Man visade upp en riktigt bra effektivitet då man gjorde mål på 25% av skotten.
Jost bidrog med tre mål senast och förstalinan fortsatte producera framåt. Nu möter man ytterligare ett tufft motstånd, men som man sett ut på slutet så tycker jag man absolut ska kunna få med sig poäng från denna match.

Grubauer (Unconfirmed) - Binnington (Unconfirmed)

Speltips: X2 och jag investerar 2u hos LeoVegas , Unibet eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip