Under Söndagkvällen står NHL-hockey på schemat när St Louis gör upp med ett skadedrabbat Colorado, och här ska det finnas goda möjligheter till en målrik match.

St Louis har gjort en blek säsong då man bara plockat
tolv segrar på 27 matcher, och man har inte alls sett lika starka som i fjol.
105 insläppta mål är en stor anledning till tabellplaceringen då man släpper in nästan fyra mål per match i snitt, och då är det inte lätt att vinna matcher.

Offensivt finns det trots tabellplaceringen en hel del vassa spelare i Tarasenko, Thomas, Kyrou och Schenn för att nämna några, så man ska absolut kunna skapa lägen mot ett skadedrabbat Colorado.
Brown, Buchnevich och Krug är tveksamma inför matchen.

Colorado fick tillbaka Nichushkin senast och det var bra för laget då han saknats en tid. Extra skönt var det nog då man har ett blytungt skadeläge i laget då man har avbräck i Bowers, Byram, Helm, Landeskog, MacDermid, MacKinnon, Manson och Rodrigues, så det är en extremt lång skadelista. Med Lehkonen som frågetecken så saknar man flera toppspelare, något som gjort att resultaten har varit svaga på slutet.

Nu senast tog man poäng mot NY Rangers där det blev 1-2 efter straffar där man gjorde en bra insats, och man skapade tillräckligt med lägen för att vinna matchen.
Trots alla skador så har man spetspelare som Rantanen, Makar och Nichushkin, spelare som ska kunna ställa till med problem mot ett defensivt svagt St Louis.

St Louis imponerar inte alls defensivt och trots att gästerna har en hel del skador så är känslan att man behöver göra en del mål för att
vinna då Colorado har en del riktigt vassa spelare i laget, och jag tror på en målrik match här.

Binnington (Unconfirmed) - Georgiev (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip