St Louis gör säsongspremiär hemma mot Columbus natten till söndag, och man ska ses med bra chanser att inleda med en seger.

St Louis har under försäsongen gjort fina resultat då man vunnit sex av åtta spelade matcher.
En av förlusterna kom dock mot just Columbus med hela 7-0 men då ställde man upp med ett svagt lag, så det är inget jag lägger någon större vikt vid, och man ser fortsatt starka ut inför säsongen.

På målvaktssidan har man bytt ut Husso mot Greiss samtidigt som man har kvar Binnington, så inga större förändringar där.
Defensivt har det inte hänt mycket utan där har man spelare som Krug, Parayko och Faulk, så defensiven ser fin ut.
Framåt har man kvar majoriteten av sina toppspelare då bland annat Tarasenko, Kyrou, Thomas, O’Reilly och Buchnevich finns kvar.
Det enda tunga tappet är David Perron som gjorde 36 mål i fjol, men truppen ser bra ut, och man är ett klart mer komplett lag än gästerna.

Columbus har klarat av sin premiär och där blev det förlust med 4-1 mot Carolina, en förlust som var väntad då man mötte ett av ligans bästa lag.
Förutom förlusten fick man även se Patrik Laine bli skadad, vilket är ett blytungt avbräck, och han förväntas vara borta i några veckor.
Därefter blev det stryk med 2-5 mot Tampa Bay där gästerna var det bättre laget, så man har öppnat säsongen med två raka nederlag.

Man har problem på målvaktssidan då Korpisalo saknas, vilket är lagets bästa målvakt.
Visst har man plockat in Johnny Gaudreau inför säsongen samtidigt som man har spelare som Voracek, Jenner och Roslovic. Man har dock en bredd som är långt ifrån St Louis, och trots att hemmalaget gör säsongspremiär så tror jag att man väger för lätt.

St Louis har ett starkt lag där speciellt bredden imponerar, och då gästerna har skadeproblem på tunga pjäser samtidigt som det kan vara en del tunga ben då man spelade match för drygt ett dygn sen så bör hemmalaget kunna öppna säsongen med en seger.

Binnington (Unconfirmed) - Merzlikins (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u.

This is the stats tab
This is the post tip