St Louis mot Dallas ska göra upp här. Två lag som förlorat båda sina matcher, och här väljer jag att ta ställning.

St Louis öppnade med förlust mot Colorado med 2-1 i en match man åkte dit snöpligt.
Man tog ledningen med 0-1 i den första perioden efter ett mål i powerplay från Perron, och ledningen höll man i två perioder.
Colorado kvitterade sedan till 1-1 och det såg ut att stå sig matchen ut.
Colorado fick dock sista ordet då man avgjorde med knappa sekunden kvar av matchen, en oerhört tung förlust för laget då man gjorde en bra match.

Senast blev det en 4-6 förlust mot Vegas i en match man var det sämre laget, och Vegas vann rättvist. Man hade dock en 4-3 ledning efter två perioder, men man tappade återigen matchen i den sista perioden.
Man var riktigt effektiva framåt då man gjorde fyra mål på 17 skott, och mot tufft motstånd.

Nu möter man ett svagare lag i Dallas som inte sett bra ut, och jag tycker att segerchansen ska vara bra.
Saknas i laget gör Barbashev, Bouwmeester och sannolikt Tarasenko.

Dallas kommer även dem från två förluster, och ser man även till grundserien så har man nio raka förluster.
I första matchen blev det en 5-3 förlust mot Vegas efter att man tappat en 1-3 ledning inför den tredje perioden. Då växlade Vegas upp rejält och vann slutperioden med 4-0.

Senast blev man nollade med 0-4 mot Colorado, en klart rättvis förlust då man inte alls var lika bra som motståndarna, och defensiven har sett väldigt darrig ut.

Just defensiven har varit lagets styrka under säsongen och det var bara Boston som släppte in mindre mål i hela ligan. Nu har inte defensiven fungerat på slutet, och då har också förlusterna kommit, något som såklart oroar.

Ben Bishop saknas eventuellt också i denna matchen, och han vaktade kassen flest matcher under grundserien, och det vore såklart ett minus.
I övrigt är Klingberg och Fedun tveksamma.

Här har St Louis ett bra läge att ta en seger mot ett för dagen svagt Dallas, och jag tror man löser det och vinner matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u till oddset 2.17 hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip