St Louis Blues - Minnesota Wild

Goalies: Johnson (probable) vs Dubnyk (probable)

NHL fortsätter med att bjuda på tidiga matcher och vi ska ni avsluta den här veckan på bästa sätt när jag kikat närmare på divisionsmötet mellan St Louis Blues och Minnesota Wild.

St Louis Blues som inledningsvis haft det svängigt på säsongen tycks i mina ögon hittat spelet och äntligen börja spela som den stabila maskin man varit många år nu. Laget har verkligen kvalité och när spelet stämmer är man tunga att möte för de flesta lagen i ligan. Efter en svagare form har nu Blues 2 raka vinster efter två riktigt bra matcher. Senast vann med klara 4-0 hemma mot San Jose Sharks där man spelade helt perfekt. Man var etta på pucken så att säga och Sharks hade verkligen inte en chans.

Minnesota Wild har också hittat spelet. Ett lag som jag inför säsongen trodde skulle kunna knacka lite men man verkar fått iordning på spelet och ledande forwards som Jason Zucker känns stekhet i laget och drar laget framåt i offensiva produktionen. Laget är imponerande 8-2-0 senaste 10 matcherna och man har gjort en imponerande roadtrip där man är 4-2-0. Detta är starkt i mina ögon då jag håller Wild som främst ett starkt hemmalag men nu har laget även presterat on the road. Senast kommer man från en klar vinst mot Anaheim Ducks där man vann med 5-1. Dock måste man börja känns lite i kroppen då man rest mycket under början av november och detta är något jag tror kan ge utslag ikväll.

St Louis Blues har som sagt hittat spelet och på hemmais känns kvällens spel riktigt bra till detta oddset. Som jag skrev så har Wilds form varit riktigt bra vilket såklart borta ge de bra vinstchanser i natt. Dock tycket jag oddsen är för jämna för att köpa Wild här. Blues vs Wild är en jämn divisionsmatch där man måste ge hemmalaget fördel. Jag ser Blues som favoriter och när man kommer med två perfekta matcher i ryggen så ser jag deras chanser till seger här som bra. Wild har som sagt varit on the road länge och även om laget har gått bra ser jag fortfarande deras styrka på hemmais.

Jag kommer därför spela

Match: St Louis Blues - Minnesota Wild
Spel: 1
Odds: 2.48
Insats: 3/7u
Bolag: 888sport , LeoVegas , Unibet
Spelstopp: 21:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip