Minnesota utan en av sina största stjärnor gästar St Louis natten mot torsdag, och här är känslan att man kan få bekymmer.

St Louis kommer från en 3-5 förlust mot Vegas där man trots förlusten gjorde en bra insats, och det var match hela vägen till slutsignal.
Man har dock haft en tuff säsong och det kommer inte bli något slutspel för laget, något som dock gör att man kan spela utan press de resterande matcherna, och man har visat under säsongen att man kan utmana även de bästa lagen i enstaka matcher.

Defensiven har varit alldeles för blek och med en bättre defensiv hade man absolut kunnat slåss om en slutspelsplats. Offensivt har man dock bra kvalitet i spelare som Kyrou, Thomas, Buchnevich och Vrana, så man kommer skapa lägen i matchen, och jag blir inte alls förvånad om man lyckas spela hem denna matchen.
Neighbours saknas.

Minnesota har gått starkt på slutet

Minnesota har spelat bra på slutet då man sett till de tio senaste matcherna tagit blivit sju segrar samtidigt som man tagit poäng i samtliga matcher, och man ligger just nu på en fjärdeplats i conferencen.
Senast föll man mot svaga Arizona med 5-4 efter förlängning där målvakten Gustavsson inte hade någon jättelyckad match. Här kommer istället Fleury vakta kassen, men nu möter man också ett klart bättre motstånd.

I laget har man hög kvalitet i Zucarello, Boldy, Eriksson och Kaprizov för att nämna några. Den sistnämnda som leder lagets interna poängliga är dock skadad och det är ett jätteavbräck som påverkar både powerplay och offensiven rejält, och med hans avsaknad är känslan att detta kan bli en tuff uppgift.
Utöver Kaprizov saknas Brodin, Duhaime och Nyquist.

I grunden är Minnesota det bättre laget men med stjärnan Kaprizov borta är känslan att man blir väl stora favoriter, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Binnington (Unconfirmed) - Fleury (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip