Kvällshockey här då St Louis gästas av Nashville, och jag tror på en chansrik match.

St Louis kommer med tveksam form då man har tre raka förluster i bagaget. Kikar vi till de tio senaste matcherna har man bara vunnit två av dessa, så frågetecken finns. Senast blev det en 6-5 förlust på övertid mot Vegas, och man fortsätter även visa upp en rätt tveksam defensiv.
Nu är det hemmaplan och normalt sett är man riktigt starka då man vunnit 18/28 matcher. Nu har man dock tre förluster de fyra senaste matcherna, och då har man också släppt in en del mål.
Offensivt så finns det kvalitet i Perron, O’Reilly och Schenn för att nämna några, så här ska man kunna få in en del puckar.
Skador finns på Tarasenko, Bouwmeester och Sundqvist.

Nashville tog en 5-0 seger hemma mot NY Islanders senast och man gjorde en stabil insats. Saros stod även han för en bra match i kassen och räddade samtliga 31 skott.
Denna säsong har man dock inte kommit upp i nivå då man ligger på en blygsam tiondeplats i conferencen, och laget är klart bättre än så.
Bortaplan är det som gäller här och där är man nästan alltid med om målrika matcher. Hela 20 av de 29 bortamatcher man spelat har slutat över 5,5 mål, och här tycker jag chanserna till en ny målrik match ska vara bra.
Offensivt ska man absolut kunna hota då man har spelare som Johansen, Duchene, Forsberg och Arvidsson.
Skadeläget är bra och bara Ellis saknas.

Här tror jag på en målrik match då hemmalaget sett tveksamma ut på slutet samtidigt som gästerna också har visat upp en svag defensiv.

Binnington (Unconfirmed) - Rinne (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos 888sport , Casumo , Unibet eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip