St Louis gästas av Nashville natten till tisdag svensk tid och detta i ett riktigt toppmöte som undertecknad tror kan bli en målrik historia.

St Louis är inför nedsläpp tabelltrea och noteras för 49 poäng på 38 matcher. Hemmalaget har en målskillnad på 133-105 och med dessa siffror har de gått över 5,5 mål i totalt 21 av 38 matcher. På hemmais har de spelat 21 matcher så här långt och av dessa har tolv passerat över 5,5 mål. Senast St Louis var i farten så stod de för en finfin insats mot Toronto här i Enterprise Center, men där vann gästerna ett riktigt målkalas med 6-5.

Nashville som agerar motståndare är tabelltvåa. För deras del är det med 51 poäng inspelade, men då också med en match mer genomförd än St Louis. Bortalaget för dagen har en målskillnad på 121-107 och för deras del är det 22 av totalt 39 matcher som passerat över 5,5 mål och som bortalag är det 14 av 22 som passerat samma mållina. Nashville kommer revanschsugna här då de har två raka utan seger i bagaget och senast de var i farten föll de med 4-3 efter förlängning borta mot Boston.

Min idé inför nedsläpp i Enterprise Center denna gång är att dessa topplag siktar på full pott i jakten på serieledande Colorado och jag tror helt klart att chanserna för ett nytt målkalas ska vara goda.

SPELTIPS
Över 5,5 mål till 1.81 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip