St Louis lyckades besegra Ottawa hemma med 2-1 senast i en match som man dock bara fick iväg 20 skott på mål, och en stor anledning till segern var Binnington som stoppade 32/33 skott.
Formen på slutet har varit bra då man tagit fem segrar på de åtta senaste, och förlusterna har kommit mot Tampa Bay, Calgary och Montreal.

Det finns dock en hel del tveksamheter i truppen då man saknar flera ledande spelare, och jag tycker det är fel att man blir favoriter i denna matchen.
Bland annat saknas toppnamn som Torey Krug, kaptenen Ryan O’Reilly och Vladimir Tarasenko, spelare som lämnar rejäla hål i truppen. Utöver dem förväntas även namn som bland annat Bortuzzo och Alexandrov saknas.

Nashville är ett lag som gör det okej och man ligger i mitten av tabellen, vilket också var förväntat inför säsongen. Efter tre raka förluster har man tagit två raka segrar med 2-1 mot Calgary och Columbus, och formen ser ut att peka uppåt.
Det positiva inför matchen är att man har ett klart bättre truppläge än hemmalaget då man bara förväntas sakna McCarron och Borowiecki, spelare som inte tillhör de ledande i laget.

Spelare som Forsberg, Josi, Duchene och Granlund finns i laget, så man har en del spets i truppen.
Samtidigt har finske Parssinen fått chansen i laget och han har kommit in och levererat 18 poäng på 30 matcher, och man ska absolut kunna störa ett skadedrabbat St Louis här.

St Louis har skador på flera ledande spelare och att man är favoriter i matchen tycker jag är fel, Speciellt då gästerna har ett klart bättre truppläge, och jag går på bortaseger i matchen.

Binnington (Unconfirmed) - Lankinen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip