St Louis och NY Islanders går upp mot varandra natten mot fredag, och här tycker jag favoritskapet är fel.

St Louis kommer med två segrar på de fem senaste matcherna där man besegrat Montreal med 2-7 samt Edmonton med 6-3 där man mot Edmonton gjorde en strålande insats.
Förlusterna har kommit mot Nashville samt Toronto x2, så det har inte varit något lätt spelschema, och man har gjort det klart bra.

Ny match väntar på hemmaplan här och det ser jag som en fördel, speciellt med tanke på att gästerna tar sina flesta poäng hemma.
Kikar man på truppen finns det även bra namn i Kyrou, Buchnevich, Thomas och Krug för att nämna några, och att man ska vara underdogs på hemmais här köper jag inte.
Faulk och MacEachern saknas samtidigt som Perunovich är dtd.

NY Islanders står inför en tuff uppgift

NY Islanders har efter 55 matcher spelat ihop 60 poäng, vilket är precis som hemmalaget, så man har gjort en bra säsong hittills.
På slutet har det bara blivit en seger på fyra matcher, men två av förlusterna har gått till förlängning eller straffar, och man brukar alltid kunna hålla sig kvar i matcherna på något sätt.

Precis som senast väntar bortais och det är ett minus då man tagit 35 av sina 60 poäng på hemmaplan, och det har bara blivit tio segrar på 26 försök på resande fot, en svag siffra.
Visst finns det en del kvalitet i Dobson, Pulock, Barzal och Horvat, men att man ska vara favoriter på bortais mot likvärdigt motstånd köper jag inte, och värdet ligger helt klart hos hemmalaget.
Bortuzzo saknas samtidigt som Fasching och Cizikas är dtd.

Binnington (Unconfirmed) - Sorokin (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Coolbet
This is the stats tab
This is the post tip