Hemmastarka St Louis gästas av Philadelphia under natten till torsdag, och jag har min idé klar i matchen.

St Louis tog sin fjärde raka seger senast då man slog Anaheim med 4-1. Man gjorde vad som krävdes i matchen för att slå ett svagt Anaheim och nu är det en något tuffare uppgift man ställs inför.
Trots att man inte alltid är på topp så vinner man många av sina matcher, och det är en riktigt bra trygghet att ha i laget.
I och med hemmasegern senast så förlängde man sin svit och man är nu uppe i nio raka hemmasegrar där samtliga tagits under ordinarie tid, urstarkt!
Som vanligt är de flesta linorna med att producera framåt och men tanke på hur starka man är hemma så bör man ha bra chans till en ny seger här.
Skador finns fortsatt på Blais, Tarasenko och Parayko.

Philadelphia tog en riktigt fin segern senast då man slog Boston med 6-5 efter straffar. Marchand blev något av en syndabock för Boston då han vid sista straffen missar att få med sig pucken, vilket gjorde att han aldrig fick chansen att kunna göra så straffläggningen levde vidare. Segern kom dock på hemmaplan där man vunnit 15/22 matcher, så hemma är man svårspelade. Nu är det dock bortaplan som gäller och där är man otroligt mycket svagare då man bara vunnit 9/24 matcher samtidigt som man gör klart färre mål, så här är det inga plus mot ett hemmastarkt St Louis. Man har förlorat åtta av sina tio senaste bortamatcher och ingen av de två segrarna har kommit under ordinarie tid, så formen är högst tveksam.
Skador finns på Gostisbehere, Lindblom och Patrick. Tveksamma är också Hart, Braun och Stewart, så truppläget kunde absolut varit bättre.

Här tror jag St Louis förlänger sin segersvit på hemmaplan till tio matcher då man är det starkare laget i matchen.

Binnington (Unconfirmed) - Elliott (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip