Två lag som är b2b möts när St Louis tar emot Vegas, och då det finns målvaktsproblem hos gästerna ska inte hemmalaget räknas bort.

St Louis kommer från dubbla segrar där man först slog San José med 4-2 för att sedan följa upp det med en 2-5 seger mot Columbus, och efter en klart tuff period kom segrarna klart lägligt.
Senaste vaktade även Greiss kassen och nu bör Binnington vara tillbaka, vilket är ett klart plus.

Man har även gjort om lite i truppen då både Kapanen och Vrana anslutit samtidigt som Barbashev lämnat, så med dem i laget samt Kyrou, Thomas och Buchnevich så finns det trots den svaga säsongen en hel del kvalitet, och mot ett Vegas med frågetecken på målvaktssidan ska man inte vara klara underdogs.
Neighbours saknas i matchen.

Vegas toppar western conference då man tagit 40 segrar efter 66 matcher, ett riktigt starkt facit. Man har presterat bra både hemma och borta, så jämnheten är en faktor till tabellplaceringen.
Man kommer även närmast från seger mot topplaget Carolina där Quick höll nollan, och det var en riktigt stark vinst.

Trots seger så har man oroväckande målvaktsproblem då Quick knappast lär stå här då man är b2b. Samtidigt är Hill day-to-day samtidigt som Lehner, Thompson och Brossoit inte kan spela, så man förväntas ha fyra målvakter borta. Detta gör att Patera förväntas göra debut i NHL, vilket är ett klart minus då han är osynad på nivån.
I övrigt förväntas Patrick, Carrier, Roy och Stone saknas.

St Louis har ett klart bättre skadeläge i truppen och då man även kommer med dubbla segrar så tycker jag man blir lite väl underskattade, och jag går på hemmaseger i matchen.

Binnington (Unconfirmed) - Patera (Likely)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip