Två matcher spelas i NHL natten mot tisdag, och jag har hittat ett spel i matchen mellan St Louis och Vegas.

St Louis fortsätter visa upp en riktigt fin form då man senast tog en ny seger borta mot Minnesota med 4-5 efter förlängning, och Kyrou var högst bidragande då han stod för ett hattrick.
Detta var lagets sjätte seger på de sju senaste och man har bara blivit besegrade av Colorado, vilket inte är fy skam.

Att det är hemmaplan här är samtidigt ett stort plus då man tagit 43 av sina 79 poäng på hemmaplan, och man har vunnit fem av sina sex senaste hemmamatcher.
I truppen finns det också många starka poängplockare i Kyrou, Buchnevich och Thomas, så laget håller en bra nivå, och här blir man alldeles för underskattade på hemmaplan.

Vegas för stora favoriter

Vegas kommer från dubbla segrar mot Seattle med 3-1 och Columbus med 4-2 där man spelat bra, men nu är känslan att det är tuffare emot.
Det är även bortaplan som väntar nu och där har man bara vunnit en av de fem senaste samtidigt som bara 15 av sina 38 segrar kommit på resande fot, så det är ett minus.

Man har fin klass i truppen med namn som Theodore, Eichel, Marchessault och Karlsson för att nämna några.
Det finns dock skador på Stone och Hertl samtidigt som Pietrangelo och Hill är dtd, så det finns några frågetecken inför matchen, och jag håller inte med om att man ska vara stora favoriter här.

I grunden är Vegas det bättre laget men bortaplan är ett minus samtidigt som man saknar några vassa spelare och mot ett formstark St Louis som trivs bäst på hemmaplan kan man få det kämpigt, och jag går på hemmaseger i matchen.

Binnington (Unconfirmed) - Thompson (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Coolbet
This is the stats tab
This is the post tip