NHL bjuder på ett möte mellan St Louis och Winnipeg natten till måndag där hemmalaget bör ha goda möjligheter att segra.

St Louis hade en period med fyra raka nederlag i början av mars, och då fick man även se sig besegrade av lag som NJ Devils och Ottawa.
Nu har man dock rest sig och tagit två raka segrar där man slagit NY Rangers med 6-2 och Nashville med 3-7, så offensiven har även den kommit igång.
Nu är man tillbaka på hemmais efter matchen senast och där är man normalt sett väldigt starka då man vunnit 20/29 spelade matcher.

Till denna matchen ser man ut att få klara sig utan Buchnevich och Sundqvist, två relativt tunga avbräck. Man har dock en fin bredd i laget med spelare som O’Reilly, Schenn, Tarasenko, Kyrou och Perron för att nämna några, men det finns klart fler bra spelare i laget, och med tanke på hemmaplansfördelen så bör man kunna nypa segern.

Winnipeg ligger på en tolfteplats i conferencen och hittills har det blivit 26 segrar på 59 matcher.
Nu senast adderade man på en ny förlust då NY Islanders blev för svåra på bortais, och siffrorna skrevs till 5-2.
Precis som senast är det en ny bortamatch som väntar och det ser jag som ett klart minus då man bara vunnit 11/31 matcher på resande fot, ett ganska svagt facit.

I de senaste matcherna har Nikolaj Ehlers varit tillgänglig efter att ha varit skadad och det är ett klart plus för laget. Man har även spelare som Dubois, Scheifele och Wheeler i laget som samtliga håller en hög nivå. Man är dock inte lika starka som St Louis, och med tanke på att en ny bortamatch väntar tror jag att man får det tufft.
Beaulieu, Perfetti och Reichel förväntas missa matchen.

St Louis har gjort det riktigt bra denna säsongen och nu när man får spela på hemmais där man trivs bra så bör man kunna ta sin tredje raka seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Binnington (Unconfirmed) - Hellebuyck (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip