Norsk hockey riktar jag in mig på idag, där Frisk/Asker gästar Stjernen, två lag där det skiljer en hel del i grunden och jag väljer sida.

Stjernen är klart klart bättre på hemmaplan än på resande fot. Man har vunnit fem av åtta matcher på hemmaplan och borta så har man förlorat samtliga nio matcher. Man spelar ganska tätt på hemmaplan och vill inte bjuda motståndarna på för mycket ytor, vilket jag tror kommer bli svårt här.
Man har en begränsad trupp och att hamna i mitten av tabellen när säsongen är över är ingen större skräll då man inte har det som krävs för att kunna utmana topplagen. Man har svenske Mathias Månsson i laget, en spelare som börjar komma till åren men som fortfarande håller bra klass för denna liga.

Frisk/Asker kommer att slåss i toppen av denna säsong, var så säkra. Man har en riktigt bra trupp i år och Garry Nunn som man hämtat in från AHL inför säsongen imponerar stort och har hittills gjort 28 poäng för klubben. Man har även många andra starka offensiva vapen i truppen, då man har fem spelare blanda de 14 bästa poängplockarna hittills.
Senast vann man hemma mot Stavanger, ett Stavanger som inte alls fungerar hittills. Man brukar tillhöra toppen av tabellen, men just nu ligger man sjua och det gäller att få ordning på spelet innan det är försent.
På bortaplan har man varit riktigt starka och står på sju segrar på åtta matcher, faktiskt bättre än man är på hemmaplan.

Gästerna ska vara numret större än hemmalaget här, och trots att Stjernen trivs på hemmaplan så tror jag inte man räcker till.

Speltips: 2 hcp -1 AH vilket betyder att vi får insatsen tillbaka på uddamålsseger för gästerna och full vinst om man vinner med minst två mål och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip