Match två för både Storhamar och Djurgården i CHL där båda lagen vann senast. Hur går matchen här? Jag tror mig ha svaret.

Storhamar är regerande mästare i den norska ligan och man brukar vara grymt starka på hemmaplan i den inhemska ligan och nu senast slog man ett så pass bra lag som Tappara efter straffar där skrällen var ett faktum. Patrick Thoresen är i laget och han är den klart lysande stjärnan i laget, och det skadar inte att han bidrar men mycket rutin i truppen. Man har även hämtat in Niklas Fogström från Färjestad och Jens Jakobs från AIK, och man kommer att kriga om titeln även denna säsong i ligan. Trots en del fina namn så tycker jag laget är för ojämnt och toppspelarna får dra ett tungt lass i matcherna, och med rätt medel så ska ett lag som Djurgården kunna hålla bra koll på Thoresen med flera.

Djurgården öppnade CHL med att slå Trinec med 1-6 borta och det var en riktigt skön seger då siffrorna blev något större än vad matchbilden speglade. Nu ska man inte nedvärdera att man gör sex mål borta, det visar bara att man även är effektiva framåt när lägen ges.
Nyförvärvet från NHL Jacob Josefson trycker dit två puckar i matchen och laget ser intressant ut med spelare som Engqvist, Hultström och Bergfors. Nu är det Norge som gäller och motståndet är enligt mitt tycke lättare än matchen mot Trinec, och segerchansen ska vara god, trots ett hemmastarkt Storhamar.

Speltips: 2 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip