CHL bjuder på hockey mellan tyska Straubing Tigers som ska försöka ta revansch på Färjestad, något jag dock tror blir väldigt svårt.

Straubing ligger på en andraplats i gruppen efter att man vunnit två av sina tre spelade matcher, och förlusten kom mot just Färjestad med 6-1, ett lag som är gruppens klart bästa.
Nu senast gjorde man sin första hemmamatch och då blev det seger mot polska Krakow med 3-2. Det var dock match hela vägen in, och nu väntar helt annat motstånd.

På hemmaplan har man vunnit samtliga fyra matcher hittills denna säsong inkluderat träningsmatcher, så visst är det en fördel. Samtidigt har man flera spelare med erfarenheter från NHL-spel, bland annat Leier, Manning och Luke Adam, men det finns en anledning till att de spelar i just Tyskland.

Färjestad är obesegrade i gruppen då man vunnit samtliga tre matcher, och man har fina 15-2 i målskillnad. Nu senast gjorde man sin första bortamatch i gruppen och det blev seger mot Villach med 1-2. Det var dock en rätt blek insats, och här förväntar jag mig att man höjer sig igen då man har chansen att säkra gruppsegern.

Ser man på truppen så har man ett klart starkare lag än hemmalaget och då man även senast fick in Remi Elie i laget så spetsar det truppen ännu mer, och här tror jag att man tar en fjärde raka seger.

Straubing trivs bra på hemmaplan, men här ställs man inför en riktigt tuff uppgift, och känslan är att man väger för lätt även denna gången.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip