Sverige slåss i allra högsta grad om gruppsegern när man tar emot Frankrike under lördagen, ett lag man normalt sett är klasser bättre än.

Sverige har öppnat turneringen med segrar mot Tyskland, Österrike, Finland och Ungern, och man står totalt sett på elva poäng. Det enda poängtappet var mot Finland där man vann först efter straffar, men en svag sistaperiod kunde absolut gjort att det slutade med förlust.

Målvaktssidan har sett stark ut och defensivt kommer man säkerligen göra det svårt för Frankrike att skapa flera farliga lägen i matchen.
Framåt ser man kanske inte sylvassa ut men spelare som Pettersson, Raymond, Berggren och Grundström bör kunna ställa till med oreda mot ett svagt Frankrike, och det bör sluta med en bekväm seger.

Frankrike klasser sämre än Sverige

Frankrike är ett av gruppens svagaste lag och hittills har det blivit tre segrar och en förlust. Man har dock tagit poäng i tre av matcherna vilket gör att man står på fyra poäng och en sjätteplats.
Man kommer dock inte vara ett lag för slutspel utan man kommer hålla sig kvar och vara nöjda med det, och hos Sverige finns det en helt annat målbild.

I laget har man ett par bra spelare i Addamo och Texier. Jämför man truppen med Sveriges så skiljer det dock extremt mycket i kvalitet, och även om man tagit en del poäng så lär man inte ha mycket att hämta här.

Sverige är ett betydligt mer komplett lag än Frankrike och då man slåss om gruppsegern tror jag man går ut och gör en riktigt bra insats, och jag tror man tar en klar seger.

Speltips: 1 hcp -3,5 och jag investerar 1u hos Expekt
This is the stats tab
This is the post tip