Sverige mot Österrike lär bli en ensidig historia där Österrike kommer slita som djur för att hålla siffrorna nere.

Sverige gör jobbet och har vunnit samtliga matcher. 5-0 mot Vitryssland, 3-2 mot Tjeckien och senast 4-0 mot Frankrike. Stabila segrar men jag tror man har en högre växel när det väl gäller, och nu gäller det bara att ta segrarna inför det som komma skall. Man är självklart bättre än Österrike och det med rätt stor marginal. Man har även tagit tag i matcherna direkt och haft 2-0 i samtliga förstaperioder man spelat hittills. Rakell är glödhet och han har gjort mål i samtliga matcher och det är inte alls omöjligt att han gör mål även i denna matchen. Jag tänker mig att man kommer styra från början och man bör hålla tätt rätt länge under matchen, så mål från Österrike i första perioden tror jag inte på.

Österrike har förlorat samtliga matcher och det kommer med största sannolikhet komma en till här, jag räknar dock med att man kommer att kriga stenhårt för att hålla siffrorna nere, och man kommer bli tröttare och tröttare ju längre matchen går. Man kommer få kämpa för varje målchans och det bör inte bli alldeles för många och frågan är om man kommer att göra mål överhuvudtaget.

Sverige kommer kontrollera matchen och trots att man löst ledningen efter första perioden i samtliga matcher så är det inte alls säkert man kommer att leda men stora siffror redan efter 20 minuter.

Speltips: Under 2 mål asian hcp första perioden och jag investerar 3u hos LeoVegas // TT