Dags för Sverige att ta sig an Schweiz i SWISS Ice Hockey Games, och här tror jag på svensk seger.

Sverige har fått ihop ett lag med en del spelare från SHL samt flera spelare från just den schweiziska ligan, så att turneringen spelas nere i Schweiz ser jag inte som något större bekymmer.

På målvaktssidan har man Lindbäck och Högberg, så där ser man okej ut.
Defensivt har man flera starka namn i Fantenberg, Tömmernes. Dahlbeck och Djoos för att nämna några namn, så backsidan har man verkligen fått ihop bra.
Offensivt har man namn som Bristedt, Sörensen, Wallmark, Rask och Kovacs, så i mina ögon har man fått ihop en bra trupp, och att många möter motståndarnas spelare regelbundet är inget minus.

Schweiz kommer till turneringen med spelare enbart från den inhemska ligan, en liga som dock håller en bra nivå, så Sverige kan inte vara ställa ut skridskorna och tro att man lattjar hem denna matchen.

På backsidan har man några poängstarka backar i Kukan och Loeffel samtidigt som man har bekante Mirco Muller som spelat i Leksand, och två av dem har rutin från NHL-spel.
Offensivt har man i vanlig ordning med spelare som Andrighetto, Herzog, Bertschy och Corvi då det är spelare som regelbundet spelar i landslaget, så kvalitet finns helt klart i laget.

Schweiz har ett bra lag som absolut kan störa övriga lag i turneringen. I mina ögon är man dock inte riktigt på samma nivå som Sverige då de fått ihop ett spännande lag, och jag tycker svenskarna kliver in i matchen som befogade favoriter.

Speltips: 1 och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip