Ikväll väntar enligt mig den tuffaste gruppspels motståndaren. Man ska ta sig an Tjeckien som besegrade Ryssland med 5-4.

Sverige besegrade som väntat Vitryssland med behagliga siffror. Men att nu ställas mot en nation som redan prövat sina krafter mot ett annat topplag kommer göra att Tjeckien redan är förberedda på vad som kommer krävas ikväll.

Sverige fick aldrig chansen att pröva sitt försvarsspel på allvar senast. Vilket i sin tur gör att det kommer ta lite tid för Sverige att hitta rätt rent försvarsmässigt.

Marknaden har gjort Sverige till stora favoriter och det med all rätt. Man ska vara favoriter när man går in i kvällens match. Men att förvänta oss att Sverige städar av den tuffaste nationen i gruppen med någon flermålsseger är inte jag säker på.

Som jag va inne på i bloggen så gäller det för Sverige att se upp med framspelaren Martin Kaut som assisterade till 3 av målen senast mot Ryssland.

Sverige riskerar i sin tur att få klara sig utan sin stjärna Elias Pettersson i kvällens match. Han klev av onsdagens ispass med en förkylning.

Vi kommer få se en fartfylld hockeymatch som böljar fram och tillbaka. Det kommer vara mycket individuell kvalité i båda lagen.

Jag väljer att luta mig mot spelet Tjeckien +2,5.
Som sagt Sverige står inför en tuff uppgift, och Tjeckien är inget man bara städar av.


Spel: Tjeckien +2,5
Odds: 1,64
Bolag: Nordicbet
2/4u

Twitter: JonasO_RoK

This is the stats tab
This is the post tip