Sista matchen för Sverige i turneringen där man ställs mot Tjeckien, och jag tror på en målrik match.

Sverige öppnade med seger mot Ryssland där man hade en hel del tur då ryssarna var det klart bättre laget i matchen. Att man bara släppte in tre mål i matchen kan man tacka målvakten Lars Johansson för då han var helt makalöst bra i matchen. Nu senast mötte man Finland och man tog ledningen tidigt i andra perioden. Efter det så rasade man och Finland vann matchen med klara 5-1.
Defensivt fanns det klart mer att önska i matchen och steppar man inte upp till matchen mot Tjeckien så lär det rassla till i egna målet återigen.
Även offensivt så finns det mer att önska, och stjärnorna i laget måste steppa upp.

Tjeckien vann öppningsmatchen mot Finland med 4-3 efter förläning. Sedlak gjorde två mål och spelarna som är i laget för att leverera offensivt gjorde just det då man har spelare som Jaskin och Sekac.
I matchen mot Ryssland senast föll man med 4-3 efter straffar, så man har visat att man kan utmana samtliga lag i turneringen.
Defensivt har man dock precis som Sverige blandat och gett, och kikar man på backarna så har man en del bra backar, men överlag så ser det svagt ut.

Här tror jag på en målrik match då Sverige visat upp en svag defensiv samtidigt som man har lag nog att göra en del mål på Tjeckien.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip