Sverige har tagit sig till semifinal i JVM och här ställs man mot Ryssland.

Sverige vann grupp A efter att man vunnit samtliga matcher. I kvartsfinalen fick man hemmanationen Tjeckien och där imponerade man och vann med stabila 5-0. Höglander gjorde en riktigt bra match och förstalinan fortsätter att producera framåt. Alnefelt stod även han för en del bra ingripanden och han har gjort ett starkt JVM såhär långt.
Nu blir motståndet tuffare och här ställs man mot ett bra Ryssland, men uppträder man som senast så bör man kunna hålla Rysslands siffror nere.

Ryssland gick till kvartsfinal genom att sluta trea i den tuffa gruppen med USA, Kanada, Tyskland och Tjeckien. I kvartsfinal fick man Schweiz och där vann man med 1-3. Man var det bättre laget i matchen och vann helt rättvist då man vann skotten med 15-36. Askarov gjorde en del fina räddningar i matchen, och överlag så har han imponerat. Lagkaptenen Denisenko stod för två assist och det är en spelare Sverige måste hålla koll på.

Här tror jag på ett ställningskrig från start vilket bör bädda för en målsnål match, och jag väljer att gå på underspelet här.

Speltips: Under 5,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip