Dags för Sverige att träda in i slutspelet där man ställs mot Slovakien. Jag tror på en ensidig historia och att Sverige har full kontroll på matchen.

Sverige vann sin grupp före Tjeckien och Ryssland. Man släppte in sju mål på fyra matcher, och även att man släppte in två mål mot Schweiz innan man tog tag i matchen så tycker jag man känts rätt stabila. Nu är det kvartsfinal och detta är en match man bara ska vinna.
Det var diskussioner om Lias Andersson att inte vara med eller vara med i denna match, och det verkar som han kan spela.
Vi har många bra backar i laget och det känns som vi har god chans på medaljerna, då det blir Tjeckien om man inte skulle vinna semifinalen.

Slovakien lyckades slå självaste USA med 2-3 och det får nog anses som JVM.s största skräll hittills, och det kommer förmodligen bli den största i år. Man slutade fyra i gruppen efter att man förlorat mot Finland och Kanada, samt vunnit mot Danmark.
Stora matchhjälten för Slovakien mot USA hette Bucek, om gjorde 1+2 i matchen. Han har utöver den matchen spelat bra och står på 3+3 inför dagens match, så det gäller att hålla koll på honom.

Spelar Sverige bara noggrant och fokuserat i matchen så tror jag Slovakien kommer landa på ca 15 skott i matchen, där de flesta kommer vara rätt harmlösa. Jag tror stenhårt på en stabil svensk insats och i midnatt smäller det!

Speltips: 2 under 1,5 mål och jag investrerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip