Sverige mot USA i semifinal och vinnaren här tycker jag ska ha stor chans att vinna hela VM.

Sverige tog sig med nöd och näppe vidare mot Lettland i kvartsfinalen där man vann med 3-2. Nu har Lettland visserligen visat sig vara svårspelade i turneringen och att det blev jämnt hade man väntat sig, men inte såhär jämnt. Filip Forsberg gjort mål och det var skönt för honom och Sverige, samtidigt gjorde Arvidsson ett riktigt snyggt mål som innebar 2-1 i matchen. Under turneringens gång har man sett bra ut men frågan är hur det blir nu när man ställs mot USA, där man också blir rätt klara favoriter i matchen.

USA slog ut Tjeckien med 3-2 och Kane stod för två mål, och han har varit inblandad i fyra av de fem målen man gjort de två sista matcherna. Sedan McAvoy kommit in i laget har man sett ännu bättre ut, och att man ska vara klara underdogs mot Sverige köper jag inte då jag tycker man har minst lika stor chans att vinna matchen.
Under gruppen förlorade man bara mot Finland, ett Finland som verkligen blandade grymma matcher med riktiga skitmatcher. I övrigt har det bara blivit segrar och med spelare som Kane, McAvoy och Atkinson med flera så blir jag inte ett dugg förvånad om man slår ut Sverige.

Speltips: 2 Moneyline och jag investerar 3u. Lägger även till över 5 mål asian hcp med 3u till 1.75 hos Bethard då det lär bli en del mål i matchen // TT

This is the stats tab
This is the post tip