Sverige går in i turneringen mot Vitryssland, rivstart att vänta?

Sverige kliver in i VM med ett Sweden hockey games bakom sig, och det tror jag kan göra att man är något längre fram än Vitryssland som bara har spelat träningsmatcher inför VM, en helt annat typ av matcher.
Sverige har ett intressant lag och kan absolut utmana om de ädlare medaljerna när det börjar dra ihop sig. Hellberg och Nilsson är det som ska kriga om spaden, och det ska bli intressant att se hur man ställer upp. Backlinjen ser bra ut med Oliver Ekman-Larsson, Adam Larsson, och Klingberg med flera. Offensivt kommer Rakell in och det är en bra förstärkning i en trupp som redan innefattade Zibanejad, Nyquist och Backlund. Man har också spelare som man inte hört lika mycket som som Pääjärvi, De La Rose och Johan Larsson som jag tror kommer göra en fin turnering.

Vitryssland har en del spelare från KHL, dock är det mestadels från egna laget Dinamo Minsk och jag har svårt och se att man skulle kunna störa Sverige. Vem ska göra målen? Geoff Platt? Fråga inte mig för jag har ingen aning. Man känns inte alls heta åt något håll och det finns få ljuspunkter i laget. Man har spelat träningsmatcher inför VM och vann senast mot Norge på förlängning med 3-2. Innan dess var det förlust mot just Norge, dubbla förluster mot Danmark och man har haft svårt med målskyttet. Nu möter man Sverige som har flera NHL-spelare med i laget och jag tror man känner redan innan matchen att detta är en uppgift som känns övermäktig, trots att man skrällt mot Sverige tidigare.

Jag tror Sverige gasar på direkt och försöker skaffa sig en bekväm sist efter första perioden för att sedan spela av matchen utan att ta ut sig för mycket.

Speltips: 1 första perioden och jag investerar 3u hos FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip