Kommer att ge mig på ett lite udda spel i denna reken, nämligen att vi får se ett mål i öppen kasse.

Sydkorea har inte lag nog att spela i VM mot lag som Kanada, USA , Finland med flera. Det ser vi också på matcherna där man ligger långt efter och på sex matcher har man 4-45 i målskillnad och man har förlorat med siffror som 13-1 och 10-0. Mot de lite svagare lagen i gruppen har det blivit 6-1, 5-0 och 3-1 och där är man inte lika långt efter, trots att man inte är med riktigt i de matcherna heller. Nu väntas Norge och det är det lag jag håller lägst efter just Sydkorea.
Jag tänker mig att man kommer vara målmässigt med Norge hela vägen in i mål och då det bara är seger som gäller så bör man ta ut målvakten om man ligger efter med 2-3 mål då man inte har något att förlora överhuvudtaget.

Norge är såklart vassare än Sydkorea och det vet jag mycket väl. Man har dock inte kunnat skrälla sig till ett bra läge i turneringen och den enda segern kom mot Tyskland på straffar. Nu på slutet har det blivit förluster med 3-9 mot USA, 3-0 mot Danmark, 5-0 mot Kanada och 7-0 mot Finland. Man lever farligt och måste spela noggrant för att inte släppa in Sydkorea i matchen och då tror jag inte vi kommer få se Norge ösa på med mängder av mål framåt.

Spelet är såklart ett långskott, men med tanke på hur läget är så känns det full möjligt att vi får se mål i öppen kasse då jag inte tror Norge kommer leda med några större siffror vid matchens slut, plus att Sydkorea inte har något att förlora.

Speltips: Mål i tom bur och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip