KHL fortsätter rulla på och vi har kommit en bra bit in i säsongen. Vi har fått se lag prestera oerhört bra och även fått se lag har riktigt tuff start på säsongen. Här hittar jag ett intressant spel mellan Tractor Chelyabinsk - CSKA Moskva där gästerna kommer med bra form och ska vara numret större.

Tractor Chelyabinsk placerar sig i mitten av tabellen och har öppnat säsongen helt okej. Man är ett bra hemmalag och det är alltid svårt att ta segrar på bortaplan, även om sju segrar och sex förluster inte styrker detta. Man har ryckt upp sig på senare tid och spelat bra.
Man har en del spelare som är oklara inför matchen och det har även varit så en tid. Spelare som Videll med flera saknades i förra matchen och är inte alls säkra här.

CSKA Moskva är det laget som på förhand ska kunna utmana St Petersburg om titeln i år. Man har gjort det mesta rätt hittills och förutom förlusten mot just St Petersburg i premiären och ytterligare två sämre matcher i rad en bit in i säsongen så har man vunnit sina matcher. Man står på 16 vinster och tre förluster, och det gäller att man fortsätter att ta segrar om man ska kunna haka på St Petersburg, som redan nu har fått ett stort försprång.
Senast gjorde man en stark bortamatch mot Yekaterinburg som överraskat mig ordentligt denna säsong. Man vann med 2-3 och var det klart bättre laget. Här går svårighetsgraden ner lite till och man bör kunna knipa segern.

Gästerna har betydligt bättre skadeläge, bredden är större och spetsen likaså. Detta är en match man ska kunna vinna och göra en del mål i då man har många spelare som kan kliva fram.

Speltips: 2 över 2,5 mål vilket betyder att gästerna måste göra minst tre mål i matchen och jag kliver in med 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip