Hockey från Ryssland och jag har en klar idé här.

Tambov ligger på plats 24 av totalt 29 lag, och slutspel blir det inte för laget, vilket var väntat inför säsongen.
Man kommer från seger, men det var med 1-3 mot Heilongjiang där man låg under med 1-0 länge in i sista perioden där man tillslut lyckades göra 1-1 för att sedan avgöra matchen med tre minuter kvar, men i det stora hela en klart blek insats. Innan dess fyra raka förluster mot okej motstånd men inte mer.

Zvezda Chekov leds av spelare som Mokin, Antipov och Silayev där det även finns andra spelare som levererar. Man ligger femma i tabellen och har sju poäng upp till platsen ovanför. Kollar vi nedåt i tabellen så jagar flera lag de det är tätt och laget som ligger tia ligger bara fem poäng efter, så det gäller att vinna sina matcher framöver, och detta är en match jag tycker man ska ha bra chans att vinna.

Speltips: 2 och jag investerar 3u hos bet365 // TT