Amalie Arena ger oss mötet mellan Tampa och Arizona natten till fredag svensk tid och här ska de regerande mästarna försöka ta säsongens andra raka seger och i egenskap av hemmalag tror jag helt klart att de har vad som krävs för just detta!

Arizona som gästar Amalie Arena denna gång kommer till spel med minst sagt medioker form. Gästerna har nämligen förlorat sex av sex matcher så här långt, varav fem av dessa förluster är under ordinarie speltid. Bortalaget har en målskillnad på 11-30 och hittills har det bara blivit en ynka poäng.

Tampa är regerande mästare och de har heller inte fått någon pangstart på säsongen. För hemmalagets del är det tre segrar på sju matcher, varav endast en är efter ordinarie speltid och denna kom efterlängtat nu senast då Pittsburgh slogs på bortais med en klar 5-1-seger.

Hemma i Amalie Arena har Tampa förlorat tre raka matcher. Arizona har dock två raka här utan seger och på dessa två har gästerna bara gjort ett mål, samtidigt som de kommit upp i åtta bakåt. Chansen för att Tampa "äntligen" plockar två raka vinster ska vara mer än god med tanke på den svaga säsongsinledning gästerna stått för, så jag tror helt enkelt att Tampa löser det vi alla förväntar oss.

SPELTIPS
Tampa -1 (asian) till 1.65 hos Unibet .

Islossning kanske, vem vet...?

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip