Tampa Bay Lightning - Boston Bruins

Goalies: Vasilevskiy (probable) vs Rask (probable)

Dags för Game 2 och det är Boston Bruins som verkligen överraskade i första matchen där man vann stort med 6-2 mot favoriterna Tampa Bay Lightning. Detta Bruins som under säsongen haft ”lätt” för Tampa har ett riktigt bra läge att sätta rejäl press på Tampa vid vinst i natt men frågan är om kan kommer lyckas?

Under game 1 så inleddes matchen på det sätt jag förväntade mig. Bruins spelade lite avvaktande, och det var Tampa som tryckte på. Tukka Rask höll tätt och i slutet av första perioden kunde Bruins få ett powerplay som Rick Nash utnyttjade och gjorde ett psykiskt viktigt 0-1 mål. I andra så fick Bruins bästa tänkbara start då P.Bergeron gjord 0-2 dirket efter nedsläpp. D.Girardi reducerade kort därefter och båda lagen skulle göra var sitt mål innan andra perioden var över. I tredje började Bruins bäst och gjorde även 4-2 vilket gav de utrymme att spela av perioden. Tampa försökte trycka på men Bruins var effektiva och vann alltså tillslut med stora 6-2.

Inatt tycker jag Tampa har bra läge att kvittera. Jag är medveten om att Bruins har övertaget både resultat och lite mentalt mot laget, men i Game 2 som vet vi alla att det är oerhört viktigt att studsa tillbaka från ett underläge då det är riktigt svårt att komma tillbaka i en matchserie om man tappar båda hemmamatcherna. Tampa har hela säsongen varit ett av ligans överlägset bästa hemmalag och just i natt är jag 100% säker på att man kommer trycka på från börja sekund i första perioden. Man borde kunna skaffa sig en ledning och ösa på och jag tror även Bruins skulle vara ”nöjda” med ett kvitterat läge när serien vänder över till Boston.

Jag tror alltså rätt hårt på hemmaseger här och spelar därför

Match: Tampa Bay Lightning - Boston Bruins
Spel: 1 money line
Odds: 1.69
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:00

För den som vill ha lite högre odds funkar raka vinsten till 2.15 också bra!

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip