Tampa Bay och Boston ska göra upp i andra matchen i kvartsfinalserien, och här har jag en idé.

Tampa Bay tog sig förbi åttondelen då man slog ut Columbus med 4-1 i matcher, starkt gjort med tanke på hur tight Columbus spelat defensivt.
Man vann den sista matchen med 5-4 efter förlängning, och man vände ett 2-4 underläge.

Nu är det Boston som gäller i kvartsfinal och i den första matchen så förlorade man med 2-3.
Man gjorde en bra match men hade svårt att få hål på en bra spelande Halak i motståndarkassen, och målen dröjde till mitten av den tredje perioden.

Spelar man lika bra som man gjorde senast så bör målen trilla in, och här tror jag man kommer gå ännu hårdare på mål och göra det svårare för Halak.

Stamkos saknas precis som Rutta. McDonagh är tveksam inför matchen.

Boston såg inte alls bra ut i seedningsgruppen då man förlorade samtliga tre matcher, och man hade problem med målskyttet.

När det dock blev allvar så steppade man upp och i åttondelsfinalen så slog man ut Carolina med 4-1 i matcher, och spelare som Marchand, Bergeron och Pastrnak klev fram.
Man vann den första kvartsfinalsmatchen mot Tampa Bay med 2-3, och det var återigen dessa herrar som visade vägen då de stod för fem poäng tillsammans samtidigt som Halak såg bra ut i kassen.

I powerplay är man starka då ett mål kom i den spelformen senast, och målet kom från Pastrnaks klubba.

Saknas gör Tukka Rask samt Miller.

Boston har en av seriens absolut vassaste kedjor offensivt och man kommer fortsätta att producera framåt. Samtidigt så har Tampa Bay en bra bredd offensivt, och jag räknar med en underhållande match med mycket chanser vilket gör att jag väljer att gå på överspelet här.

Vasilevski (Unconfirmed) - Halak (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip