Tampa Bay gästas här av Chicago, och jag väljer att ta ställning i matchen.

Tampa Bay kommer från tre raka nederlag där man senast förlorade mot Toronto med 3-4. Man tryckte på rejält i sista perioden och lyckades reducera till 3-4, men närmre än så kom man aldrig.
Spelschemat på slutet har varit tufft, och kikar vi på dem fem senaste matcher har man mött Toronto, Arizona, Vegas, Colorado och Philadelphia, så det är inte konstigt att man förlorar matcher.
Innan de tre förlusterna hade man en riktigt formtopp då man vann elva raka matcher, och det säger en hel del om hur starkt lag man har.
Nu är det hemmaplan som gäller och där har man varit starka då man vunnit 20/30 matcher, och när ett svagt Chicago kommer på besök ska segerchansen vara god.
Skador finns på McDonagh, Stamkos och Rutta.

Chicago kommer från en 6-5 förlust borta mot St Louis där man hade 2-3 inför den sista perioden. Hemmalaget visade sig dock bäst och lyckades sedan vända matchen. Detta var lagets åttonde förlust på de tio senaste matcherna, så formen är absolut ett stort frågetecken.
Vad som också är ett frågetecken är målvaktssidan då Lehner blivit trejdad till Vegas, och nu står man med Crawford och Subban istället, en rejäl försvagning om ni frågar mig.
Man ligger på plats tolv i conferencen och spelet har sett rätt svagt ut under hela säsongen. Man ska dock komma ihåg att truppen är ganska tunn, och förutom spelare som Kane, Toews, DeBrincat och Kubalik så ser laget svagt ut.
Skador finns på Seabrook, Shaw, Smith och De Haan.

Tampa Bay är det klart bättre laget här och efter tre raka nederlag lär man vara rejält sugna på att börja vinna matcher igen, och här tror jag inte Chicago har något att hämta.

Vasilevski (Unconfirmed) - Crawford (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos 888sport , Unibet , Casumo eller LeoVegas // TT