Den tredje matchen i Stanley-cup finalen mellan Tampa Bay och Colorado ska spelas natten till tisdag, och här jagar hemmalaget sin första seger i matchserien.

Tampa Bay har haft det väldigt tufft hittills i de två matcherna man gjort i finalen då det blivit förlust i båda, och i den första matchen förlorade man med 4-3 efter förlängning.
Nu senast blev man fullständigt krossade med hela 7-0 och det var aldrig något snack om vilket lag som var bäst.
Nu väntar dock hemmaplan för första gången och under slutspelet har man vunnit sju av åtta spelade matcher hemma i Amalie Arena, så man är inte lätta att slå på hemmais.

Trots de tuffa resultaten så har man en världsmålvakt i Vasilevski samt stjärnor som Hedman, Stamkos och Kucherov, så laget håller en bra nivå, och då man både har hemmaplansfördel samt att gästerna fick en ny skada senast så kan man absolut kunna reducera matchserien här.

Colorados insats senast var otroligt bra då man körde över Tampa Bay och vann med 7-0. Spelare som Nichushkin och Makar stod för två mål var samtidigt som Rantanen gjorde tre assist, så man visade att det finns en väldigt hög kvalitet i laget.

Till denna matchen har man fått ett avbräck i André Burakovsky då han förväntas missa matchen, en spelare som varit väldigt bra i finalserien.
Sedan tidigare har Kadri, Cogliano och Girard saknats, så det finns trots allt en del frågetecken i laget, och även att man importerat så kan man få det tufft mot ett hemmastarkt Tampa Bay.

Tampa Bay trivs bra på hemmaplan och trots att Colorado har en del avbräck så blir dem favoriter i matchen, något jag tycker är fel då man själva har en bra truppläge, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Vasilevski (Unconfirmed) - Kuemper (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip