Ny match mellan Tampa Bay och Colorado väntar där de ska göra upp för fjärde gången i denna matchserie, och jag har hittat ett spel i matchen.

Tampa Bay tog en grymt viktig seger på hemmaplan i den senaste matchen då man vann med 6-2, något som innebar att man reducerade matchserien till 1-2 i matcher.
Man visade upp en fin effektivitet framåt, och det var även sex senaste olika målskyttar i matchen.
Nu väntar en ny hemmamatch och det har man visat att det är en klar fördel då man vunnit åtta av nio hemmamatcher i slutspelet.

En av lagets stjärnor Brayden Point saknades senast och han är ser ut att vara borta även i denna matchen, och även om man visade att man har bra bredd i laget så är det ett minus.
Nu senast klev även Nikita Kucherov av isen skadad och även om man har förhoppningar på att han ska kunna spela så är det fortfarande osäkert, så det finns en del osäkerhet inför denna matchen.

Colorado såg inte riktigt lika bra ut som i de två första matcherna även om man skapade en del lägen i matchen, och inför denna matchen gäller det att man gör det klart bättre defensivt.
Kollar man på hur man presterat i slutspelet så har det hittills blivit 14 segrar på 17 matcher, något som vittnar om att det finns en ruskigt hög nivå i laget.

Precis som hemmalaget så har man en del frågetecken i laget då Girard saknas samtidigt som Kadri och Burakovsky är tveksamma inför matchen, och de två sistnämnda är bra spelare framåt.
Laget har dock en fin bredd så man ska kunna klara sig bra även utan dem, och jämför man med hemmalaget så vore det dock klart tyngre tapp i Kucherov och Point.

Tampa Bay vann senast och visade att man trivs väldigt bra hemma i Amalie Arena. Colorado är dock i mina ögon det bättre laget och efter förlusten senast så förväntar jag mig en bättre insats här, och med tanke på kvaliteten som finns i laget så kan man absolut slå Tampa Bay trots bortais.

Vasilevski (Unconfirmed) - Kuemper (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip