Game 6 i finalserien mellan Tampa bay och Colorado, och här har jag hittat ett spel.

Tampa Bay höll liv i matchserien genom att vinna en tuff bortamatch senast med 2-3. Ondrej Palat blev stor matchhjälte när han gjorde 2-3 målet med dryga sex minuter kvar att spela. Vasilevski stod även för en fin insats i kassen, något som bäddade för att man kunde vinna matchen.

Nu väntar hemmaplan igen och där är man urstarka då man vunnit åtta av de nio senaste hemmamatcherna. I laget finns det även fin kvalitet, men det är fortsatt frågetecken på Brayden Point, och det kommer sannolikt krävas att man vinner målvaktsmatchen för att vinna här.

Colorado lyckades inte spela hem bucklan inför hemmafansen senast och nu väntar en tuff bortamatch. Visst hade det varit kul att vinna inför hemmapubliken, men man kommer göra att för att inte riskera en helt utslagsgivande game 7 hemma i Ball Arena, så jag väntar mig att man kommer ut redo till denna matchen.

En av lagets stjärnor Nathan MacKinnon har haft en relativt tuff finalserie då han bara gjort fyra poäng på fem matcher, och han kan klart bättre. Det är dock en matchvinnare som kan kliva fram och avgöra matcher.
I övrigt så har man riktigt bra kvalitet i Landeskog, Makar och Rantanen.
Burakovsky som varit skadad är även med på resan till Tampa Bay, och skulle han komma till spel är det ett stort plus, men man har kvalitet att vinna även utan honom i laget.

Tampa Bay trivs riktigt bra på hemmaplan men här förväntar jag mig en bra prestation från gästerna då man inte vill ha en avgörande game 7, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip