Tampa Bay Lightning - Columbus Blue Jackets

Goalies: Vasilevskiy (probable) vs Bobrovsky (probable)

Det är dags! I natt kickar NHL-slutspelet säsongen 18/19 igång och som vi längtat!! Jag går direkt in i mötet mellan storfavoriterna Tampa Bay Lightnings match hemma mot Columbus Blue Jackets.

Tampa Bay Lightning… ja hur ska man börja. Det är inget snack om att laget var totalt överlägsna denna säsong och man lekte hem grundserien och Presidents Trophy med sina imponerade 128 poäng. Man har hela säsongen varit otroligt stabila och hade aldrig en formsvacka och man har dessutom också det absolut bästa laget på papperet. Inte ens när laget var klara för slutspel gick man ner sig utan man fortsatte att rada upp vinster och spelarna ville verkligen visa att man vill vinna varje match. Man avslutade grundserien med att slakta tunga Boston Bruins på bortais med hela 6-3 och det finns verkligen inget som tyder att man ska ha några problem här. Nu är det slutspel och allt kan hända, men Tampa är verkligen förberedda och jag räknar med att man kommer ut riktigt hårt hemma i natt.

Columbus Blue Jackets är laget som man ställs emot. Hade du frågat mig inför säsongen så hade jag sagt att detta är en tuff matchup och att Jackets är ett lag som verkligen har kapacitet att slå lag som Tampa. MEN Jackets som gjorde en enorm satsning för slutspel höll verkligen på att klanta till det och man spelade sista delen av säsongen riktigt trubbigt och nyförvärven levererade inte det man hade förpuppas på. Nu lyckades man tillslut ta sista slutspelsplatsen framför Montreal Canadiens men tillskillnad från Tampa som kommer lag in med halvtaskig känsla. Absolut så kanske en sten släpper nu men vad man sett av laget hittills finns det inte mycket som tyder på att man ska kunna stå emot här.

Nej det är första matchen i slutspelet och detta Tampa Bay Lightning som varit så överlägsna hela säsongen vill nog verkligen gå ut hårt och visa vilket lag som är bäst. Det enda som jag ser ska kunna stoppa här är nervositet men tycker allt tyder på att Tampa kommer vinna denna serie rätt lätt och det är lika bra och börja stark hemma direkt. Raka 1an är ok till 1.70 men jag tar att Tampa löser en seger med minst 2 mål här. Nattens spel är alltså

Match: Tampa Bay Lightning - Columbus Blue Jackets
Spel: 1 Hcp -1.5
Odds: 2.15
Insats: 3/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick
Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip