Efter att gästande Florida skaffat 0-2 i matcher väntar nu första hemmamatchen i slutspelet för hemmalaget, en klart viktig sådan.

Tampa Bay slutade sexa i sin conference under grundserien vilket såklart resulterat i att man direkt ställdes mot tufft motstånd i åttondelsfinalen.
Man har öppnat med två raka förluster där det först blev 3-2 och nu senast samma siffror där det dock krävdes förlängning för att avgöra.

Att som gästande lag komma och möta Florida är dock ingen enkel uppgift, så det är starkt att kunnat störa i de inledande matcherna.
Nu är det match i Amalie Arena som gäller och där har man varit betydligt starkare än på resande fot, och då även gästerna åkte på en tung skada senast så ska man kunna reducera matchserien.
Sergachyov saknas samtidigt som Johansson är dtd.

Tuff bortamatch väntar Florida

Florida har med sina två inledande segrar i åttondelsfinalen nu tagit sex raka vinster, och ser man till hur spelet sett ut så visar man god form.
Nu senast stod Bobrovsky för en monsterräddning i den andra perioden vid ställning 2-2, och hade man släppt 2-3 där hade matchen absolut kunnat sluta annorlunda.
Istället tryckte Verhaeghe in 3-2 pucken i förläning och skaffade laget en 2-0 ledning i matcher.

I matchen stod andrecentern Sam Bennett för två poäng, och det är en spelare som gjorde 41 poäng i grundserien.
Han klev dock av skadad och ser ut att missa runt en vecka, vilket givetvis är ett stort avbräck då han är en viktig kugge i truppen.
Nu har man visserligen hög klass i laget, men det är bortais mot ett hemmastarkt Tampa Bay, och känslan är att det inte blir någon enkel match här.
Bennett saknas samtidigt som Lomberg är dtd.

Vasilevski (Unconfirmed) - Bobrovsky (Unconfirmed)

Speltips: 1 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Coolbet
This is the stats tab
This is the post tip