Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings

Goalies: Bishop (probable) vs Mrazek (probable)

Kanonstart på säsongen igår när båda spelen hittade hem. Hoppas kunna jobba vidare på det i natt!

Tampa Bay Lightning är som de flesta vet en av favoriterna till Stanley Cup i år. Man började för 2 år sedan växa som lag och nu är man ett rutinerat gäng som har alla lagdelarna för att gå hela vägen. Laget unga spelare har börjat växa till riktiga NHL-stjärnor och i toppen leds man av Steven Stamkos. Under försäsongen har man inte gjort några märkvärdiga förändringar och resultatmässigt vann man 3 matcher och föll i 2.

Detroit Red Wings har gått till slutspel i 25 raka säsonger, men i år är man enligt mig ett lag för den nedre halvan. Man har helt okej första och andralina men det är främst backsidan som spökar för mig. Man saknar just nu också Niklas Kronwall som är skadad och jag tror helt enkelt Wings kommer få en tuff säsong i år.

Dessa lag brukar spela tajta matcher då Bolts är ett disciplinerat lag. Wings styrka brukar ligga i deras snabba spelvändningar då man har spelare som Tatar och Nyqvist som är väldigt snabba vid turnovers. Dock ska Bolts på hemmais beta av Wings med truppen man sitter på. Oddsen på vinst på Bolts inklusive förlängning är inget att spela i mina ögon då de sitter för lågt, men att Bolts löser minst 3 mål inklusive förlängning och straffar ger klart godkända 1.80 hos Pinnacle Sports. Något jag tar.

Nattens spel blir därför

Tampa Bay Lightning Ö 2.5 mål @ 1.80 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

Tampa Bay Lightning FT ger runt 2 gånger pengarna som är helt klart speldugligt för den som vill spela på vinnare!


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

This is the stats tab
This is the post tip