Tampa Bay Lightning vs San Jose Sharks

Goalies: Bishop (probable) vs Jones (probable)

Tampa Bay Lightning fortsätter vara ett stabilt lag men man har inte riktigt kommit in i någon stimperiod än utan man vinner de matcher man ska och förlorar när man inte kommer upp i nivå. Man gjorde senast en bra match när man avvecklades New York Islanders för andra gången den här säsongen. Denna gång blev det 4-1 istället för första mötet som slutade 6-1. Bolts är svårslaget på hemmais som man visade upp förra säsongen då man va ett av ligans klart bästa hemmalag. I år har man börjat med 5-1-1 hemma och det är helt klart bra.

San Jose Sharks är ute på en lång roadtrip. 6 matcher tror jag det är såhär rakt från huvudet. Man har inlett förvånansvärt bra enligt mig då jag inte ser Sharks som något extremt starkt lag on the road så att säga. Man har slagit Caps med 3-0 och senast slog man även Florida Panthers med 4-2 vilket jag tycker var en imponerande seger då Panthers är luriga hemma.

Hur som helst verkar bolagen tycka att Sharks är väldigt bra just nu och har alltså satt upp de som favoriter BORTA mot Tampa Bay. Ett senario som jag verkligen inte håller med om. Speciellt inte när Bolts spelar bra för tillfället och dessutom snittat 3.20 mål per match de senaste 10 mötena mot Sharks. Nu har förvisso Sharks ett sjukt snitt på nästan 4 mål/match på dessa inbördes möten men jag tror det är svårt att ånga på match in och match on the road.

Bolts ska enligt mig vara favoriter hemma och när vi får de närmare 2 gånger pengarna på de på hemmais måste jag testa.

Nattens spel blir alltså

Tampa Bay Lightning ML @ 1.98 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip