Tampa Bay ska göra upp med Montreal natten till fredag, och här har jag min idé klar.

Tampa Bay kommer från en förlust hemma mot Boston med 1-2. Det var en tuff match, men tillslut vann gästerna rättvist. Detta var lagets femte förlust på de sex senaste matcherna, så formen har dalat efter att man varit glödheta innan dess.
Man har ändå mött en del tuffa lag den senaste tiden, så trots att det blivit en del förluster så har det varit mot bra motstånd.
Nu ska man försöka vända den negativa trenden och här ska man spela hemma i Amalie Arena, något man trivts bra med under säsongen.
Skador har man fortsatt på Stamkos, McDonagh och Rutta.

Montreal kommer från en 2-6 seger borta mot ett formlöst NY Islanders. Spelmässigt var det ganska jämnt, men efter tre insläppta i första perioden för hemmalaget så lämnade Greiss kassen, så jag tycker ändå siffrorna var i överkant.
Formen är bra då man vunnit fyra av de sex senaste matcherna, men man har fortsatt en bit upp till slutspelsplats, så det gäller att fortsätta vinna matcher.
Här möter man dock ett normalt starkt Tampa Bay som jag tror kommer vara riktigt taggade på att bryta den negativa trenden, så denna matchen bör bli riktigt tuff.
Det lutar även åt att man saknar Drouin och Tatar till denna matchen, och sen sistnämnda är lagets poängkung med 61 gjorda poäng på 68 matcher. Man kallar även upp Vejdemo från AHL, och här får svensken en ny chans.
Sedan tidigare saknas Mete.

Här tycker jag hemmalaget ska ha bra chans att vinna då man får spela på hemmaplan. Samtidigt har man den bästa truppen, och här lär man vara riktigt taggade på att börja en ny segerrad.

Vasilevski (Unconfirmed) - Price (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas , 888sport eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip