Dags för premiären av NHL där Tampa Bay och Nashville kliver ut i Amalie Arena.

Tampa Bay föll direkt i åttondelsfinalen mot Toronto med 4-2 i matcher förra säsongen, så det blev ett tidigt uttåg. Nu kliver man in i en ny säsong och man har kvar toppspelare som Hedman, Point, Kucherov och Stamkos, så gott om spets finns i truppen.

Inför denna säsongen har man bland annat fått in namn som Sheary och De Haan. Man har dock tappat gubbar som Perry, Colton och Killorn, och den sistnämnda är ett stort tapp.
Till denna matchen har man förstemålvakten Vasilevski på skadelistan och även om man är ett bättre lag än gästerna så är det ett blytungt avbräck samtidigt som man ska lägga till att det är premiär.

Nashville inte utan chans

Nashville lyckades inte nå slutspel förra säsongen även om det vad nära då man bara var några poäng ifrån.
Denna säsongen ser det också tufft ut att nå slutspel, men helt avsågade är man inte.
Ser man på truppen så har man en bra målvaktssida i Saros och Lankinen samtidigt som man defensivt har bra namn i Barrie, McDonagh och Josi.

Offensivt har man tappat tunga namn i Duchene och Johansen som såklart är svåra att ersätta. Man har dock fått in O’Reilly och Nyquist så det är bra spelare som kommit in i en trupp där det redan finns namn som Forsberg och Parssinen, så kvalitet finns, och jag tror absolut man kan störa Tampa Bay i premiären trots bortais.

Tampa Bay har en tung skada på målvaktssidan och med det i åtanke ska Nashville kunna störa trots att man agerar bortalag, och jag går på en dubbelchans i matchen.

Johansson (Unconfirmed) - Saros (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp + 0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip