Speltips Tampa Bay - NY Islanders

Tampa Bay och NY Islanders ska göra upp för andra gången i denna högintressanta matchserie, och här tror jag att gästerna återigen kan ställa till med problem.

Tampa Bay har sett väldigt stabila ut i slutspelet hittills då man först slog ut Florida med 4-2 i matcher, ett lag som gjorde det bra då man slutade tvåa i divisionen.
Därefter så slog man ut urstarka Carolina med 4-1 i matcher och det är siffror som imponerar, och på förhand förväntade jag mig en klart jämnare matchserie. Visst klev Vasilevski in och gjorde några riktigt bra matcher, men överlag så var man även starka spelmässigt.

Nu senast i matchserien mot NY Islanders blev det dock förlust direkt med 1-2 i en jämn match där man hade svårt att komma igenom ett starkt organiserat motstånd, och det var först med 54 sekunder kvar att spela som man fick in en puck, men då var det för sent.
Nu lär man vara sugna på revansch men här tycker jag att man blir för stora favoriter precis som senast, och jag tror man återigen kan få en del problem.

NY Islanders har varit ett stort utropstecken denna säsong då man nu är ett av de fyra lagen som är kvar i kampen om bucklan, och det är riktigt starka papper.
På vägen till denna matchserien så har man slagit ut lag som Pittsburgh med 4-2 i matcher samt Boston med 4-2, vilket är ruskigt starka papper då det är lag som håller en riktigt bra nivå.

Nu senast överraskade man genom att fälla ett nytt vasst motstånd i Tampa Bay med 1-2 efter en ny bra match, så man har visat att man kan utmana de bästa lagen även om man inte har lika stora namn i truppen, och självförtroendet är verkligen på topp.
Saknas gör Lee samtidigt som Dal Colle är tveksam.

Tampa Bay kliver återigen in som klara favoriter i matchen mot NY Islanders. Jag är dock imponerade av gästerna och jag är inte alls främmande för att de blir svåra att knäcka även här, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Vasilevski (Unconfirmed) - Varlamov (Unconfirmed)

Speltips: X2 och jag investerar 1u // TT


Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Tampa Bay - NY Islanders
Spela på Speltips Tampa Bay - NY Islanders
TobbesTips - 15 Juni 2021 - 15:42
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Allan - 2021-06-15 22:43

1X säger jag.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  PSG - Man City
Fotboll - Champions League - City ö 12,5 skott
1.83
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
21:00  Benfica - Barcelona
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
2.05
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming