Tampa Bay tar sig an NY Rangers natten till söndag och här tror jag att man får kämpa för seger, och jag tror gästerna får med sig poäng från matchen.

Tampa Bay är som vanligt att räkna med och denna säsongen är inget undantag då man slåss i toppen av conferencen, och just nu ligger man på en tredjeplats bakom Florida och Carolina.
Man kommer från två raka segrar mot Vancouver och Seattle, lag man är klart bättre än.

Innan dess åkte man på tre raka förluster och nu ställs man mot tuffare motstånd än i de två senaste matcherna, och jag är inte alls säker på att man löser en ny seger även om det finns en hel del kvalitet i laget.

NY Rangers ligger på en sjätteplats i conferencen men man är bara tre poäng bakom nattens motståndare Tampa Bay, så det är väldigt jämnt mellan flera lag.
Senast åkte man på en tung förlust mot NY Islanders med 1-2 där det avgörande målet kom med bara 3.44 kvar att spela, så här lär man vara riktigt revanschsugna.

I truppen finns det en hel del skicklighet i Zibanejad, Panarin, Kreider och Fox som samtliga håller en hög nivå. Man har även en riktigt bra målvakt i Shesterkin som imponerat under säsongen, och man här kan man absolut störa hemmalaget.
Rooney, Blais och Kakko förväntas missa matchen.

NY Rangers har vunnit båda matcherna mot Tampa Bay under säsongen där man senast vann med 4-0, och trots bortaplan så bör man kunna plocka nya poäng även här.

Vasilevski (Unconfirmed) - Shesterkin (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip